let's learn together

educatie

voor

fotografen

Fotografieworkshops en mentoring voor gevorderde, ambitieuze fotografen.

Beste fotograaf,

Je hebt al een tijdje je hart gevolgd met fotografie en nu ben je er klaar voor om de volgende stap te zetten. Misschien droom je ervan om van je passie je beroep te maken, om van parttime naar fulltime fotografie te gaan, of om jouw fotografiebedrijf tot een groot succes te maken. Ik begrijp die ambitie en sta klaar om je te begeleiden op deze reis. Mijn ervaring als fotograaf en ondernemer deel ik graag met jou via workshops en mentorsessies, zodat jij valkuilen kunt vermijden en direct kunt groeien.

Laten we samen jouw
fotografiedromen waarmaken.

over jose

Het is voor mij niet altijd vanzelfsprekend geweest dat ik fotograaf zou worden. 

Ik heb Bouwkunde en Science Communication gestudeerd aan de TU Delft. Nadat ik was afgestudeerd besloot ik om mijn hart te volgen en van fotografie mijn werk te maken.
Ik geloof dat je geen fotografie gestudeerd hoeft te hebben om fotograaf te worden. Wel heb je een grote dosis aan passie en motivatie nodig om te leren en te blijven ontwikkelen. Bij dat laatste help ik jou graag op weg.

workshop

lifestyle portret-fotografie

Tijdens deze 1-daagse workshop portretfotografie leer ik je de essentials van portretfotografie: wat je nodig hebt voor mooie portretfoto’s, hoe je mensen op een natuurlijke manier poseert en hoe je je eigen unieke stijl in fotografie ontwikkelt.

coming soon

behind        scenes

the

In samenwerking met Nikon en Zoom.nl gaf ik in juli 2023 een workshop trouwfotografie bij Landgoed de Salentein. Tijdens de styled shoot met wedding planner Mrs. Lake Weddings en bruidsbloemist Katya Hutter Floral Design konden de deelnemers de nieuwste Nikon camera's en lenzen testen.

1-op-1

mentorsessie

In een op maat gemaakte mentorsessie nemen we al je vragen door. Waar loop je tegenaan? Het kan gaan over techniek, workflow, business, marketing, je portfolio, etc. Een mentorsessie is geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

software     

&

tools

NARRATIVE SELECT

Narrative Select is een gebruiksvriendelijk AI programma om makkelijk foto's mee te selecteren.

loxley colour

Ik ben ambassadeur van Loxley Colour waar ik mijn albums en andere fotoproducten van hoge kwaliteit laat drukken.

dropbox

Dropbox is handig om bestanden op zowel je pc als je telefoon te bereiken. Ontvang 500MB extra opslagruimte via mijn link.

Evoto

Dit AI programma maakt retoucheren in Photoshop overbodig. Ontvang 30 extra credits via mijn link.

tonic

Mijn website is gemaakt met een Showit template van Tonic. Ontvang 15% korting op jouw templates met mijn Tonic coupon code: JOSECHAN

SHOWIT

Mijn website is gebouwd met Showit. Gebruik mijn Showit referral code: 7d4gl1k6 voor een gratis maand.

Nog meer tips of inspiratie?

Bekijk          blog

mijn

Voor meer fotografietips en inspiratie kun je mijn blog lezen, mijn Youtube-kanaal bekijken en mij natuurlijk volgen op Instagram.

&

youtube

kanaal

© BY JOSE CHAN 2024

KVK: 65949579

PRIVACY POLICY

|
|
|

COOKIE STATEMENT