Personal

Citytrip 2016: Londen

Blog Categories + Search

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Londen

Dit is een kleine greep van alles wat we hebben gezien in Londen. Dit zijn namelijk alleen foto’s van de camera die ik mee had, maar ik had eigenlijk meer foto’s met m’n iPhone gemaakt. Zoals je kan zien hebben we in Londen een paar markten bezocht: Camden Market, Borough Market en Portobello Market. Vooral de oude camera’s waren interessant! M’n nichtje is wel bekend met filmcamera’s, ik niet, maar na dit gezien te hebben wil ik toch wel eens gaan uitzoeken hoe het werkt. Super mooi zijn die dingen! Verder hebben ze ook veel lekker eten te koop op die marktjes. Echt aan te raden als je in Londen bent! Vooral Camden Market is onwijs groot en de eetkraampjes lijken op een foodtruck festival. Heel veel keus aan eten en heel gezellig!

Trouwens, nog een vraagje.. Op de heenweg hadden wij meer dan 3 uur vertraging vanwege technische problemen. We zaten al in het vliegtuig toen er een scheur aan de buitenkant van het toestel werd ontdekt, dus we konden niet vertrekken totdat het was getaped en er tekeningen en foto’s waren gemaakt en handtekeningen heen en weer waren gestuurd. Dit kostte meer dan 3 uur (terwijl de vlucht zelf maar 1 uur duurt) en HEEL veel geduld, want we konden geen kant op in het vliegtuig. Heeft er iemand ervaring met geld claimen bij de luchtvaartmaatschappij? Ik heb wel gekeken bij websites waar je het kan laten doen, maar die houden dan ~30% van het geclaimde geld. Iemand die het wel eens zelf heeft gedaan? Let me know!

BEHIND THE LENS

ABOUT JOSE

Fine art photographer, specializing in weddings and portraits since 2016.

I'm José, a fine art photographer with a passion for documenting beautiful memories. My Chinese roots shine through as I communicate in Dutch, English, Cantonese and a little bit of Mandarin. I collaborate closely with brands like Nikon and Loxley Colour, frequently speaking at photography conferences and workshops. Beyond photography, I love music, traveling and my family. 

© BY JOSE CHAN 2024

KVK: 65949579

PRIVACY POLICY

|
|
|

COOKIE STATEMENT