Personal

Citytrip 2016: Praag

Blog Categories + Search

PRAAG_01

PRAAG_03

PRAAG_04

PRAAG_05

PRAAG_08

PRAAG_09

PRAAG_12

PRAAG_14

PRAAG_15

PRAAG_16

PRAAG_17

PRAAG_20

PRAAG_22

PRAAG_23

PRAAG_24

PRAAG_26

PRAAG_27

PRAAG_28

PRAAG_29

PRAAG_30

PRAAG_35

PRAAG_36

PRAAG_37

PRAAG_38

PRAAG_39

PRAAG_41

PRAAG_42

PRAAG_44

PRAAG_46

Eindelijk weer een update op m’n blog hoor! Ik ben terug van alle reisjes en begin langzaamaan weer bij te lopen met m’n to-do lijst. Ik heb echt een super leuke zomer gehad en het is nog niet voorbij want één van de hoogtepunten komt er nog aan, namelijk de bruiloft van m’n zus aankomende vrijdag!

Na Praag ben ik nog naar Londen en Parijs geweest en dat in 2 weken, dus Praag lijkt alweer heel lang geleden, maar daarom extra leuk om deze foto’s te kunnen posten en terug te kijken. Praag is misschien toch wel de mooiste stad van allemaal, wat ik totaal niet had verwacht! Qua architectuur is het heel erg mooi, en al die leuke kleurtjes van de gebouwen! Ook het eten is goedkoop vergeleken met de andere steden. We waren er 5 dagen, wat prima was. Misschien was 4 zelfs genoeg geweest, maar zo konden we lekker rustig aan doen. Zeker als je met een grote groep bent is dat wel fijn.

De foto’s heb ik gemaakt met m’n nieuwe camera en dit is ook de enige reis waar ik deze camera heb meegenomen omdat hij redelijk zwaar is (en ik wil niet dat er iets mee gebeurt!). Ik ben HEEL blij met de kwaliteit van de foto’s die hij maakt. Ik heb er ook al 2 shoots mee gedaan afgelopen weekend. Die foto’s zal ik binnenkort ook laten zien hier.

Tot zover m’n update. Ik zal nu weer regelmatig posten, zeker omdat ik wat in te halen heb. Hoe was jullie zomer?

BEHIND THE LENS

ABOUT JOSE

Fine art photographer, specializing in weddings and portraits since 2016.

I'm José, a fine art photographer with a passion for documenting beautiful memories. My Chinese roots shine through as I communicate in Dutch, English, Cantonese and a little bit of Mandarin. I collaborate closely with brands like Nikon and Loxley Colour, frequently speaking at photography conferences and workshops. Beyond photography, I love music, traveling and my family. 

© BY JOSE CHAN 2024

KVK: 65949579

PRIVACY POLICY

|
|
|

COOKIE STATEMENT