Personal

Hangzhou

Blog Categories + Search

In maart en april was ik met mijn man en mijn ouders op vakantie in China. We waren er voor 3 weken en in die tijd hebben we een hoop mooie plekken bezocht. Ik had mijn camera’s mee, dus natuurlijk heb ik veel foto’s gemaakt die ik de komende tijd met jullie zal delen hier. Ook hebben we de reis gefilmd, maar omdat 3 weken wel erg veel materiaal heeft opgeleverd heb ik het in meerdere delen opgesplitst.

De eerste stad waar we een aantal dagen verbleven was Hangzhou. Na Hangzhou zijn we naar andere plekken geweest, maar die laat ik later zien. Aan het einde van de reis kwamen we weer terug in Hangzhou en hebben we daar vooral veel geshopt en gegeten. Ik heb in de video hieronder dus de eerste paar dagen van onze reis en de laatste week van de reis gezet. Wat we ertussen hebben gedaan laat ik in aparte blogs en video’s zien.

De foto’s die je hieronder ziet heb ik gemaakt tijdens de eerste paar dagen in Hangzhou. We hebben een aantal bekende plekken bezocht, waaronder de Leifeng Pagoda, Prince Bay Park en we hebben een rondje gelopen en deels gereden om de West Lake. De indruk die je misschien krijgt van de foto’s is dat het heel groen is en rustig, maar Hangzhou heeft naast mooie parken voornamelijk ook veel stedelijke gebieden waar het druk is en waar je goed kan eten en winkelen. Daar heb ik geen foto’s gemaakt, maar het eetgedeelte zie je wel terug in de video.

BEHIND THE LENS

ABOUT JOSE

Fine art photographer, specializing in weddings and portraits since 2016.

I'm José, a fine art photographer with a passion for documenting beautiful memories. My Chinese roots shine through as I communicate in Dutch, English, Cantonese and a little bit of Mandarin. I collaborate closely with brands like Nikon and Loxley Colour, frequently speaking at photography conferences and workshops. Beyond photography, I love music, traveling and my family. 

© BY JOSE CHAN 2024

KVK: 65949579

PRIVACY POLICY

|
|
|

COOKIE STATEMENT